FABRICĂM CU GRIJA
PRELUCRĂM CU DRAG

DESPRE COMPANIE «ORHEI-VIT»

"Orhei-Vit" - este lider al industriei de producerea sucurilor, nectarelor si hranei pentru copii din Republica Moldova. Compania detine cele mai populare branduri pe piata moldoveneasca in segmentele lor: Naturalis, Vita, Vita Premium, Gustos, Vita Baby, etc.

"Orhei-Vit" produce o gama larga de produse: sucuri, nectaruri, alimentație pentru copii, conserve de legume, gemuri, dulcețuri, precum si produse semifabricate: sucuri concentrate, piureuri si paste din fructe si legume, arome naturale. In total este mai mult de 200 SKU. Toate produsele sunt fabricate exclusiv din materii prime naturale si calitative.

Istoria companiei "Orhei-Vit" incepe in 1945 cu deschiderea unei hale de producerea conservelor in orasul Orhei. Astazi, "Orhei-Vit" - detine doua fabrici moderne in orasele Orhei si Causeni, precum si companii afiliate – in domeniul agrar si comertului in calitate de distribuitor. Sediul central se afla in Chisinau

Capacitatile de producere fiind inzestrate cu echipamente moderne si tehnologii de ultima generatie si de inalta performanta ce permit imbutilierea a peste 75 de milioane de litri de suc si nectar, a peste 4 milioane de borcane cu conserve de fructe si legume, mai mult de 3 milioane de cutii de tinichea si borcane cu mazare verde si peste 5 milioane de borcane de hrana pentru copii.

Produsele companiei sunt exportate in peste 35 de tari, asa ca Rusia, România, Belarus, Kazahstan, Germania, Austria, SUA, Israel, Canada, Mongolia, Polonia, Ungaria, statele Baltice, Georgia, Suedia, Italia, etc.


Participarea la diferite expozitii prestigioase de produse alimentare si bauturi, cum ar fi Alimentaria Barcelona si SIAL Paris, ANUGA Koln si PRODEXPO Moscova a adus companiei inalte distinctii. In rezultatul auditului international S.A. "Orhei-Vit" i-a fost oferit certificatul, ce atesta implementarea si dezvoltarea sistemului de control al calitatii in conformitate cu cerintele standartului de management in domeniul sigurantei alimentelor ISO 22000.

Adresa postala: MD-2023, mun. Chisinau, strada Industriala 40, Republica Moldova
Tel: (+373 22) 83-54-54, Tel/Fax: (+373 22) 835-435, 835-404, e-mail: info@orhei-vit.com
Serviciul Clienti: Tel: 0 8 000 77 00, e-mail: infoline@orhei-vit.com